Een vensterbank van natuursteen

Met een vensterbank van natuursteen ga je helemaal mee met de huidige trends. Door te kiezen voor vensterbanken van natuursteen als graniet, ontstaat er een prachtige uitstraling in de ruimte. Natuursteen is een robuust materiaal dat een moderne look kan geven aan uw keuken, badkamer of welke ruimte dan ook. Vensterbanken van natuursteen zijn verkrijgbaar in vele natuurlijke kleuren, waaronder grijs, bruin en rood.

natuursteen vensterbankDe veelzijdigheid van natuursteen

Vensterbanken van natuursteen zijn niet alleen zeer mooi voor het oog – het gesteente is ook heel veelzijdig. Natuursteen kan namelijk wel tegen een stootje, waardoor het zeer geschikt is voor intensief gebruik. Je kunt dus naar hartenlust bloempotten, theekoppen en kaarsen op de vensterbank zetten. Mochten er toch vlekken op de vensterbank komen, dan zijn deze in de meeste gevallen eenvoudig te reinigen.

Waarom kiezen voor een vensterbank van natuursteen?

De prijzen van natuursteen liggen vaak een stuk hoger dan de prijzen van bijvoorbeeld composiet, maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om toch voor natuursteen te kiezen. Natuursteen heeft namelijk een groot voordeel ten opzichte van materialen als composiet. Het heeft prachtige tekeningen en unieke accenten, die je bij kunstmatige materialen niet zult tegenkomen. Kies je voor natuursteen, dan staat dit garant voor een unieke kleur en structuur en prachtige tekeningen en accenten. Dit geeft elke vensterbank een natuurlijke en levendige uitstraling.

De oorsprong van natuursteen

Het ontstaan van natuurteen is een complex geologisch proces. Zo duurt het duizenden tot wel miljoenen jaren voordat het natuursteen is gevormd. Natuursteen bestaat uit gestold magma of versteend sediment, zoals zand, kalk of klei. Door de temperatuur(verschillen) en de omgeving worden de kleur en de vorm van het gesteente bepaald. Dit maakt dat elk stuk natuursteen uniek is. Kiest u voor natuurstenen vensterbanken van De Jong Natuursteen, dan haalt u dus een bijzonder product in huis.

Neem contact met ons op

  • Bel ons: 06-18444409
  • Mail ons: info@dejongnatuursteen.nl

Of vraag een geheel vrijblijvend een offerte aan.