Vensterbanken van composiet

Een vensterbank van composiet is voor verschillende ruimtes geschikt. Kies je bijvoorbeeld voor een keukenblad van composiet, dan kan het erg mooi staan als de vensterbanken van bijpassend composiet zijn. Maar ook in de badkamer, op kantoor of in de woonkamer is composiet een goede keuze. Vensterbanken van dit materiaal zijn niet alleen een zeer duurzame keuze: composiet heeft bovendien een luxe uitstraling.

Een mooie uitstraling met een vensterbank van composiet

Composiet behoort tot één van de meest populaire materialen voor een vensterbank, en dat is niet voor niks. Dit materiaal heeft namelijk een zeer luxe uitstraling. Dit prachtige effect zal in vrijwel ieder huishouden een mooie toevoeging zijn aan het interieur. De prijs is bovendien een stuk voordeliger dan vensterbanken van natuursteen. Zo bereik je met een mooi effect met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De voordelen van composiet

Composiet is een product van hoge kwaliteit. Het bestaat uit fijngemalen natuursteen en kunststoffen. Deze materialen worden onder hoge temperatuur geperst tot plaatmateriaal. Het persen gebeurt onder zeer hoge druk, waardoor het composiet enorm hard en oersterk wordt. Dit productieproces maakt het materiaal bovendien krasbestendig, waardoor composiet uitermate geschikt is als vensterbank. Daarnaast is het bijna onmogelijk dat vocht, vloeistoffen of vetten in het composiet kunnen trekken. Dit maakt composiet een duurzaam materiaal. Je zult dus jarenlang plezier hebben wanneer je kiest voor onderhoudsvriendelijke, composieten vensterbanken.

Een composiet vensterbank op maat

Het is bij De Jong Natuursteen tevens mogelijk om een composiet vensterbank geheel naar je eigen wens te maken. Composiet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, accenten en afmetingen, zodat u de vensterbank kunt kiezen die bij uw smaak en bij de ruimte past. Zo kunnen wij het composiet polijsten. Hierdoor wordt het oppervlak glanzend, wat een moderne en strakke uitstraling geeft. Daarnaast kun je kiezen voor een facetrandje. Dit randje zorgt voor een mooie afwerking van de vensterbank.

Neem contact met ons op

  • Bel ons: 06-18444409
  • Mail ons: info@dejongnatuursteen.nl

Of vraag een geheel vrijblijvend een offerte aan.