Vensterbanken van nu

Zijn je huidige vensterbanken nodig aan vervanging toe? Wil je de vensterbanken aan laten sluiten op je interieur of heb je gewoon zin in iets anders? Dat is geen probleem.

Momenteel zijn er vele oplossingen voor mooie vensterbanken, waar we bij De Jong Natuursteen graag op inspelen. We vertellen je graag meer over onze opties en onze materialen.

natuurstenen vensterbanken

natuursteen vensterbankSoorten vensterbanken:

De voordelen van vensterbanken

Vensterbanken hebben verschillende voordelen. Ze zijn niet alleen functioneel en praktisch, maar hebben ook een decoratieve functie. Vensterbanken steken doorgaans niet veel uit, waardoor er binnenshuis meer ruimte wordt gecreëerd. De vensterbanken kunnen worden gebruikt voor vele toepassingen. Zo kun je keukengerei of een theekop op de vensterbank neerzetten. Of decoreer de vensterbank met een paar mooie planten of kruiden in potten.

Bovendien creëren vensterbanken moeiteloos een mooi geheel in bijvoorbeeld de keuken. Zo kunt u het materiaal en de kleur aan laten sluiten op het keukenblad.

Onze vensterbank materialen

Bij De Jong Natuursteen hebben wij vensterbanken in ons assortiment van diverse materialen en gesteentes, waaronder graniet, composiet, hardsteen en natuursteen. Hiermee kunnen wij vensterbanken maken in uiteenlopende prijscategorieën. Al deze materialen zijn doorgaans zeer duurzaam, waardoor je lang kunt genieten van je nieuwe vensterbanken. Je zou dus wel kunnen zeggen dat onze vensterbanken een tijdloos en duurzaam product zijn. De schoonheid zal lang behouden blijven, waardoor je jarenlang kunt genieten van de vensterbanken.

Vensterbanken op maat

De vensterbanken worden op maat gemaakt, waardoor iedere soort en afmeting vensterbank geschikt is voor een vensterbank van natuursteen. Zo kunnen wij ook vensterbanken ‘om de hoek’ plaatsen. Dit wordt ook wel een hoekuitsparing genoemd. De vensterbanken zijn, afhankelijk van het materiaal, te verkrijgen in verschillende kleuren, patronen en tekeningen, waardoor de kans groot is dat wij de vensterbank van jouw smaak en stijl kunnen leveren. Het is tevens mogelijk om vensterbanken buiten te laten plaatsen. Dit worden ook wel raamdorpels genoemd.

Neem contact met ons op

  • Bel ons: 06-18444409
  • Mail ons: info@dejongnatuursteen.nl

Of vraag een geheel vrijblijvend een offerte aan.

Natuursteen vensterbank