De Jong Natuursteen … uw natuursteenspecialist!

De Jong natuursteen is een  bedrijf dat acht jaar geleden is gestart  met het leveren van o.a. keukenbladen, vensterbanken en tafelbladen uit natuursteen, zoals  graniet, marmer, composiet en Belgisch hardsteen.

“Ik heb altijd graag een eigen bedrijf willen hebben “, zegt Jan de Jong. Samen met zijn vrouw Amber startte hij in 2007 een bedrijf in natuursteen. Beiden hadden niet kunnen vermoeden dat het zo snel zo goed zou gaan. Maar vergeet niet zegt Jan : “We zijn in feite 24 uur per dag met ons bedrijf en onze klanten bezig”.

De Jong Natuursteen werkt met graniet, marmer, composiet en Belgisch of Chinees hardsteen. Van deze materialen worden aanrechtbladen, wastafels, tafels voor binnenshuis, tuintafels, dorpels, vensterbanken, vloeren, grafmonumenten of urnen geleverd. Ook kunnen vloeren worden gerenoveerd.

IMG_0419

Klantgericht.
“Alle bewerkingen van het materiaal zijn bij ons handwerk. We gaan bij de klanten zelf opmeten en nadat het materiaal handmatig op maat gemaakt  en afgewerkt is, plaatsen we het zelf. Onze grote kracht is onze afwerking en onze klantgerichtheid . Dat heeft tot gevolg dat we veel zeer tevreden klanten hebben. Daardoor ontstaat er voor ons een mond tot mond reclame die voor ons uitstekend werkt.

De Jong Natuursteen is het laatste jaren sterk uitgebreid en levert ook complete keukens, keukenapparatuur en badkamermeubels. Omdat de naam De Jong Natuursteen daarbij niet erg passend is, heeft Jan de Jong ook de naam Kristal Keukens toegevoegd.

De Jong Natuursteen en Kristal Keukens vormen vanaf 2013 een zeer goed totaalconcept voor alles wat met keukens te maken heeft. Alle verzetten die nodig zijn bij een complete keuken kunnen wij uit eigen werkplaats vervaardigen of rechtstreeks bij de leverancier vandaan halen. Het bedrijf  is hierdoor voor de klant een stuk aantrekkelijker geworden. Alles zit onder één dak gevestigd. Doordat we de juiste mensen om ons heen verzamelen,  kunnen wij een compleet pakket aanbieden. De klant heeft hierdoor maar één aanspreekpunt. De lijntjes blijven kort en de persoonlijke aandacht wordt hierdoor versterkt

Waarom de Jong Natuursteen?

Omdat graniet kristallen bevat vonden we het een mooie combinatie met de Jong Natuursteen. Doordat graniet op diepte gestold is, hebben de mineralen bij langzame afkoeling de tijd gehad om kristallen te vormen.  Ook staat Kristal voor helder, duurzaam, sterk en energiek. Deze eigenschappen willen we toepassen in ons bedrijf.

Elk kristal is uniek, dit geldt ook voor elke keuken die wij leveren. “Zoals mineralen kunnen kristalliseren tot unieke vormen,  zo kunnen wij helpen om de perfecte keuken te vinden met haar eigen unieke vorm “. Bij Kristal Keukens vindt u geen honderden vierkante meters showroom, wel een deskundig team dat u adviseert bij alle stappen die nodig zijn om uw ideale keuken te realiseren.  De prijzen zullen  u aangenaam verrassen want Kristal Keukens levert keukens in alle prijsklassen. Voor elk budget een passende keuken.  Kristal Keukens kan vrijwel elk gewenst model leveren ook al is het maatwerk. Ook zegt Jan de Jong “We werken met zeer scherpe prijzen, zodat we nooit hoeven te onderhandelen. We leveren hoogstaande kwaliteit voor een eerlijke en lage prijs.

Kristal Keukens is dealer van de hoogwaardige en duurzame collectie Schmidt Keukens. Hoewel de naam anders doet vermoeden is Schmidt Keukens een Frans fabricaat, en wat voor één. Schmidt is in Frankrijk nummer één in keukens en dankt deze positie aan de creatie van innoverende oplossingen die perfect met hun tijd meegaan. Ook dit jaar heeft Schmidt het assortiment weer ruim uitgebreid met nieuwe snufjes en kleuren.

Is een standaard keuken niet passend of zijn er specifieke wensen die met de hand gemaakt moeten worden. Ook dit heeft Kristal Keukens in huis. Alle wensen zijn mogelijk doordat we ook maatwerk keukens aanbieden. Een maatwerk keuken die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.  Kristal Keukens is  gespecialiseerd in keukens op maat door ambachtelijk handwerk. Wij kunnen de mooiste ideeën in uitvoering brengen. Elk Kristal is uniek, dit geldt ook voor elke keuken die wij leveren. “Zoals mineralen kunnen kristalliseren tot unieke vormen,  zo kunnen wij helpen om de perfecte keuken te vinden met haar eigen unieke vorm “.

Wij leveren niet alleen de keukens en keukenbladen. Ook kunnen wij vrijwel alle apparaten leveren van elk gewenst merk. Wij geven advies, welke apparaten wij passend vinden bij de wensen van de klant. Internet geeft ook een bron van informatie over alle apparaten die op de markt zijn. Klanten zijn vaak vooraf al actief op zoek geweest welk type apparaat ze graag willen. De keuzes kunnen wij gelijk meenemen in het totaalconcept. Klanten hoeven bij ons geen keuken te kopen om apparaten bij ons te bestellen.  Wij kunnen ook de apparaten los bestellen. Neem contact met ons op en wij geven vrijblijvend een offerte op maat.

Sinds kort kan Kristal Keukens ook de klant voorzien van een bijpassende vloertegel. Deze zijn nu te zien in onze showroom.

Bij ons vindt u geen honderden vierkante meters showroom, wel een deskundig team dat adviseert bij alle stappen die nodig zijn om uw ideale keuken te realiseren.  Ons team bestaat uit vier vakkundige mensen die het gehele plaatje voor de klant gereed maakt.  Het begint bij een advies op maat, daarna gaat het plan naar de ontwerpafdeling. Ook staat onze monteur fulltime klaar om de complete keuken geheel naar wens te realiseren.  De prijzen zullen  u aangenaam verrassen want Kristal Keukens levert keukens in alle prijsklassen. Voor elk budget een passende keuken.

Mensen die meer over ons bedrijf en producten willen weten, kunnen natuurlijk onze websites  bezoeken www.dejongnatuursteen.nl en www.kristalkeukens.nl  Ook zijn wij bereikbaar op:    06-18 4444 09. Op de website kan men zien hoe veelzijdig wij zijn!

IMG_0896