Natuursteen Wastafel

Een wastafel omlijsting in natuursteen, wat is er aan luxe meer te wensen. Wat bovendien ook bijzonder is, het kan in een groot aantal varianten van natuursteen gemaakt worden. Door die variëteit aan natuursteen soorten krijgt men voor elke smaak wel een natuursteen wastafel ontworpen. Dat kan vanuit een klassieke uitstraling, maar ook met een hypermoderne meer basis uitstraling. Natuursteen past zich altijd aan de tijdgeest aan.

Verschillende soorten marmers als natuursteen wastafel

De natuursteen wastafel kan gemaakt worden van de traditionele witte marmer, die met veel of weinig aders te leveren is. Die wastafel natuursteen soort is afkomstig uit Italie. Daarnaast is het mogelijk in allerlei beige tinten kalksteen zoals de Trani, de Botticino, de Perlato een wastafel te laten uitvoeren. Ook in rood is er natuursteen voorhanden dat is de Rojo Allicante uit Spanje. Dan zijn er nog grijze tinten in de vorm van hardsteen voorhanden of zelfs in zwart kan het gemaakt worden.

Verschillende soorten  graniet als natuursteen wastafel

De natuursteen wastafel kan naast van marmer ook nog van graniet gemaakt worden. Dan is er keuze uit nog veel meer kleuren en structuren. De Jong Natuursteen kan u allerlei mogelijkheden laten zien.