Natuursteen vloeren

Natuursteen vloeren zijn er in vele soorten en maten. In maten kunt u kiezen voor banen vrije lengtes natuursteen, vierkante tegels natuursteen in verschillende formaten. Ook in het leggen zijn er verschillende opties. De vloer kan verlijmd worden of in de specie gelegd. Dat kan met of zonder vloerverwarming. Bij het hele proces komt nogal wat kijken en de beschikbare bouwtijd speelt daarin een belangrijke rol.

Natuursteen vloeren en soorten natuursteen

Traditioneel werd er in Nederland vaak gekozen voor beige natuursteensoorten meestal kalksteen in een banen vrije lengte toepassing. De laatste jaren zie je echter ook steeds vaker een rechthoekige tegel toegepast worden. Witte marmers zijn aan een comeback bezig, die zie je ook in winkels meer toegepast worden. Ook de grijze hardsteen is zeer populair in de wat meer moderne Basic ingerichte interieurs.

Natuursteen vloeren en graniet

Doordat graniet steeds goedkoper geproduceerd wordt is het voor veel meer mensen binnen het financiële bereik gekomen. Graniet heb je in zeer veel kleuren en structuren. Bij De Jong Natuursteen beschikken we over een groot aantal voorbeelden waaruit u zou kunnen kiezen.