Natuurstenen Vensterbanken

Natuurstenen Vensterbanken bestaan uit in de natuur gevonden materiaal. Dat materiaal is verzaagd en gepolijst dat is alles wat er mee gedaan is. De geeft het de unieke uitstraling die natuursteen eigen is. De uitstraling van luxe en handwerk.

Natuursteen Vensterbanken vanwege de vele kleuren gekozen

Natuursteen of het nu marmer of graniet is wordt in de steenhouwerij met de diamant zaag verwerkt. De randen indien dat gewenst is worden gepolijst en van een facet voorzien. Natuursteen wordt toegepast in de materialen travertin, kalksteen zoals Trani en Botticino, en de marmers zoals Witte Carrara of Rose Aurore. Maar ook graniet behoort tot de mogelijkheden. Daar hangt echter wel een ander prijskaartje aan. Bij De Jong Natuursteen kunnen wij u de diverse natuursteen vensterbanken laten zien, die er momenteel voor handen zijn.

Marmer vensterbanken en Kalksteen vensterbanken zijn veel gevraagd

Vooral de lichte kleuren zoals beige tegen het witte aan worden momenteel veel als natuursteen vensterbank uitgevoerd. De uitvoering is meestal zijde mat. Men wil het interieur het aanzien licht houden. Bij De Jong Natuursteen kunnen we u er van alles over vertellen.

Natuursteen vensterbank
Natuursteen vensterbank
vensterbank zwart gezoet
Vensterbank zwart gezoet

Offerte aanvragen?

Ja, ik wil graag een offerte op maat.

vensterbanken composiet

Natuursteensoorten van de Jong natuursteen

de Jong Natuursteen ook voor vensterbanken in Natuursteen

Natuursteen vensterbank bij de juiste keuze veel gebruik gemak

Bij de gepolijste marmer moet u de zaak goed in de was houden wil u kringen voorkomen. Dat euvel speelt niet bij graniet dat is ongevoelig voor inwerking van zuur. Aan graniet hangt echter wel een ander prijskaartje. Bij De Jong Natuursteen kunnen wij u de diverse natuursteen vensterbanken laten zien, die er momenteel voor handen zijn. Wij kunnen u precies uitleggen waar het materiaal wel en niet gevoelig voor is. Bij De Jong Natuursteen kunnen we u er van alles over vertellen.

Granieten vensterbanken

De Jong Natuursteen biedt schitterende granieten vensterbanken aan.  Granieten vensterbanken geven uw kamer evenals vensterbanken van natuursteen een geheel andere uitstraling. Bovendien zijn de granieten vensterbanken zeer praktisch doordat ze nagenoeg geen onderhoud behoeven en eenvoudig met een vochtige doek zijn af te nemen. De Jong Natuursteen komt geheel vrijblijvend de vensterbanken opmeten en u ontvangt ter plekke de offerte. Een offerte waar u zeer tevreden over zult zijn , want De Jong Natuursteen staat niet alleen bekend om zijn vakmanschap maar zeker ook om zijn  scherpe prijzen.