Tafels van Natuursteen

Wij hebben een uitgebreid assortiment natuurstenen tafels voor u beschikbaar. Vele soorten prachtig natuursteen in elk gewenst formaat!

De natuurstenen tafels zijn voor zowel buiten als binnen geschikt.  Onze natuurstenen tafels zijn winter- en vorstbestendig, onderhoudsvriendelijk en van een zeer hoge kwaliteit. Ook is een natuurstenen tafel zeer duurzaam. Een luxe voor uw tuin of terras, maar ook zeer fraai in keuken, woonkamer of serre. Voor binnen kan het een prachtige sfeer geven bij uw natuurstenen aanrechtblad of een luxe uitstraling geven aan de woonkamer. Een passend element in elk gewenste ruimte.

Wij produceren onze tafels in eigen werkplaats daardoor kunt u altijd met ons overleggen wat uw wensen zijn, hiermee creëren wij uw droomtafel op maat.

De tafels zijn te leveren in vele kleuren en vele gewenste afmetingen. Wij leveren graniet, composiet en hardstenen tafelbladen. Voor een strakke en moderne look is een RVS onderstel de ideale combinatie. Een houten onderstel geeft de tafel een landelijke sfeer.

Een luxe tafel voor een betaalbare prijs. Wilt u een natuurstenen tafel. Bel of mail ons dan en geef uw wensen aan ons door. Wij doen u graag een goede offerte