Schouwen open haard

Met een natuurstenen schouw of open haard in uw woonkamer krijgt u dat echte landleven gevoel. Wat is er luxer en romantischer, dan met een glaasje wijn erbij in een knappend haardvuur te kijken. Een schouw of open haard is in elke interieur stijl uit te voeren. Er is altijd iets te maken dat past bij uw smaak of inrichting. Dat komt omdat natuursteen handwerk is en voor u persoonlijk uitgevoerd wordt.

Natuursteen Schouwen en openhaarden

Natuursteen en schouwen zijn voor elkaar gemaakt.  Ook in de vormgeving of uitvoering is er van alles te bedenken. Bij een natuursteen schouw gaat het vaak om de omlijsting van het haardvuur zelf. Ook daarin kan De Jong Natuursteen u volop van advies voorzien.

Natuursteen openhaarden

Bij een openhaard gaat het veelal om een haardplateau dat onder de vuurkorf is aangebracht. Bij diezelfde openhaard kan het om een voorzet of inbouwhaard gaan. Wilt u de openhaard wand bekleed hebben met natuursteen geen probleem. Uiteraard in elke gewenste stijl van strak modern tot romantisch klassiek. Vraag er naar bij De Jong Natuursteen en we laten het u zien.