Keukenbladen van Natuursteen

Keukenbladen van natuursteen bezorgen uw keuken een geweldige uitstraling. Als een natuurstenen keukenblad door een vakman is aangebracht, krijgt uw keuken een geheel ander aanzien. Zeer belangrijk is dat de bewerking en de plaatsing geschiedt door een vakman.

Vrijblijvend bij u thuis de situatie opnemen

In De Jong Natuursteen vindt u zo’n vakman. Medewerkers van dit bedrijf komen geheel vrijblijvend bij u thuis de situatie opnemen. Ze zien dan meteen welke problemen met betrekking tot het natuurstenen keukenblad eventueel overwonnen moeten worden en indien u dat wenst, krijgt u zeer snel een voorstel met een daarbij behorend offerte. Kenmerkend voor De Jong Natuursteen is het grote vakmanschap, de zeer snelle levering en – wat u ook zeker zal aanspreken – de zeer scherpe prijs die geoffreerd wordt. U neemt nooit tevergeefs contact op met De Jong Natuursteen !

Keukenbladen composiet

Modern KeukenbladDe Jong Natuursteen maakt uw keuken helemaal af met een keukenblad van composiet. Een werkblad van composiet heeft vele voordelen ten opzichte van een andere werkbladen. Composiet is waterdicht , hygiënisch, hittebestendig en krasbestendig. Het enige wat composiet keukenbladen anders maakt dan graniet keukenbladen is de vervaardiging, graniet is gewoonweg een natuurlijker ogend materiaal.

Hardstenen keukenbladen

De Jong Natuursteen biedt  hardstenen keukenbladen aan voor een zeer scherpe prijs. Hebt u interesse in een hardsteen keukenblad, hardsteenwerkblad of eventueel meerdere hardsteen aanrechtbladen.

Natuursteen Aanrechtblad

Een natuursteen aanrechtblad geeft uw keuken net die extra uitstraling van zowel luxe als functionaliteit.

Al honderden jaren lang wordt een natuursteen aanrechtblad in keukens gebruikt. Pizzabakkers en bonbonmakers gebruiken de steeds koel blijvende ondergrond in hun productie proces.

Natuursteen aanrechtblad in alle kleuren van de regenboog

Er is bijna geen beperking in kleur bij de toepassing van een natuursteen aanrechtblad in uw keuken. Graniet is in een oneindig aantal kleuren leverbaar. Dat geeft het granieten aanrechtblad een voorsprong op het composiet aanrechtblad. En het past altijd bij de kleur van uw kastfrontjes.

Natuursteen aanrechtblad renovatie

Uw bestaande keuken krijgt een echte facelift bij het toepassen van een natuursteen aanrechtblad.  Een kunststof blad is na 10 jaar intensief gebruik aan zo een facelift toe. Je ziet het gebruik er aan af. Neem een graniet aanrechtblad als vervanger. De prijs zal u meevallen. De Jong Natuursteen kan het u voorrekenen en er alles over vertellen.

Natuursteen soorten

Graniet Goldenwave Gevlamd
travetin-natuursteen-buiten
Marmer-Natuursteen
Shiva Gold
Chinees Basalt Gevlamd+Geborsteld
Multicolor Red
Absolute Black

de Jong natuurstenen keukenbladen

mail ons info@dejongnatuursteen.nl