Aanrechtblad van Natuursteen

Een natuurstenen aanrechtblad van De Jong Natuursteen is een prachtig product dat een nieuwe of gerenoveerde keuken een extra natuurlijke uitstraling geeft. Door ons grote assortiment aan kleuren en soorten kunnen wij u helpen aan het juiste aanrechtblad. De Jong Natuursteen komt in overleg met de klant zelf inmeten en de werkbladen kunnen ook door ons geplaatst worden.

Verschillende morgelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de randafwering van een natuurstenen aanrechtblad, ook hiervoor kunt u terecht bij De Jong Natuursteen; u heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden; massief, waterkering, opgedikt in verstek en de fraaie papegaaienbek. De Jong Natuursteen adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze grote kracht is onze afwerking, klantgerichtheid en de zeer snelle levering. Heeft u advies nodig, wij helpen u graag. U kunt dan vrijblijvend contact met ons op via de contactgegevens hiernaast.

Aanrechtblad en composiet

aanrechtblad natuursteenDe Jong Natuursteen maakt uw keuken helemaal af met een keukenblad van composiet. Een aanrechtblad van composiet heeft vele voordelen ten opzichte van een andere werkbladen. Composiet is waterdicht , hygiënisch, hittebestendig en krasbestendig. Het enige wat composiet keukenbladen anders maakt dan graniet keukenbladen is de vervaardiging, graniet is gewoonweg een natuurlijker ogend materiaal.

Hardstenen aanrechtblad

De Jong Natuursteen biedt  hardstenen aanrechtblad aan voor een zeer scherpe prijs. Hebt u interesse in een hardsteen keukenblad, hardsteenaanrechtblad of eventueel meerdere hardsteen aanrechtbladen.

Natuursteen Aanrechtblad

Een natuursteen aanrechtblad geeft uw keuken net die extra uitstraling van zowel luxe als functionaliteit.

Al honderden jaren lang wordt een natuursteen aanrechtblad in keukens gebruikt. Pizzabakkers en bonbonmakers gebruiken de steeds koel blijvende ondergrond in hun productie proces.

Natuursteen aanrechtblad in alle kleuren van de regenboog

Er is bijna geen beperking in kleur bij de toepassing van een natuursteen aanrechtblad in uw keuken. Graniet is in een oneindig aantal kleuren leverbaar. Dat geeft het granieten aanrechtblad een voorsprong op het composiet aanrechtblad. En het past altijd bij de kleur van uw kastfrontjes.

Natuursteen aanrechtblad renovatie

Uw bestaande keuken krijgt een echte facelift bij het toepassen van een natuursteen aanrechtblad.  Een kunststof blad is na 10 jaar intensief gebruik aan zo een facelift toe. Je ziet het gebruik er aan af. Neem een graniet aanrechtblad als vervanger. De prijs zal u meevallen. De Jong Natuursteen kan het u voorrekenen en er alles over vertellen.

Natuursteen soorten

Graniet Goldenwave Gevlamd
travetin-natuursteen-buiten
Marmer-Natuursteen
Shiva Gold
Chinees Basalt Gevlamd+Geborsteld
Multicolor Red
Absolute Black

de Jong natuurstenen aanrechtblad

mail ons info@dejongnatuursteen.nl