keuken gedeelteKeuken upgraden

Ook al leveren wij complete keukens voor een scherpe prijs. Het blijft crisis in Nederland en daar wil de Jong Natuursteen natuurlijk op in spelen om u een goedkoop alternatief te bieden.

Helemaal hip is het om uw bestaande keuken een ‘upgrade’ te geven. De Jong Natuursteen heeft een betaalbaar alternatief voor mensen die geen ‘nieuwe keuken’ kunnen betalen. Een keuken make-over is daarom de uitkomst om uw keuken weer up to date te maken. Als u niet meer tevreden bent over de uitstraling van uw keuken of het vervangen van apparatuur is noodzakelijk, dan denkt u al snel aan een compleet nieuwe keuken. Maar een nieuwe keuken kan een flinke investering zijn. Veel mensen stellen de beslissing uit voor de aanschaf van een nieuwe keuken en nemen ‘noodgedwongen’ genoegen met de bestaande situatie. Een keuken update geeft nieuwe mogelijkheden.

Uw keuken weer als nieuw

Met een paar kleine aanpassingen kan uw keuken er al snel totaal anders uit gaan zien. Een paar onderdelen zoals een werkblad, apparatuur, grepen, frontjes of kasten kunnen worden vervangen zodat de keuken weer een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Door het updaten van uw keuken herkent u uw oude keuken niet meer terug. Na de upgrade van de Jong Natuursteen lijkt uw keuken weer als nieuw. Wij helpen u graag met alle stappen die noodzakelijk zijn. We maken een passend advies volgens uw wensen en budget. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Natuursteen aanrechtblad

Neem contact met ons op

  • Bel ons: 06-18444409
  • Mail ons: info@dejongnatuursteen.nl

Of vraag een gratis adviesgesprek aan, wij ontwerpen geheel vrijblijvend uw droomkeuken.