Uw IKEA Keuken verdient een topkwaliteit werkblad

IKEA keukens zijn een prima combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Maar een IKEA keuken is wel erg standaard. Wanneer u een keuken wilt aanschaffen dan is het aanrechtblad een belangrijk element in uw keuken. Toch zijn de standaard IKEA aanrechtbladen misschien niet wat u zoekt.

Bij ons kunt u terecht voor een prachtig natuurstenen aanrechtblad. Een Keukenblad uit natuursteen is fraai te combineren met elk keukenontwerp. De bijzondere kleuren en structuren van dit natuurproduct geven uw keuken een eigen unieke uitstraling. Er bestaat een ruime keuze in geschikte steensoorten, die helemaal naar uw wens kunnen worden afgewerkt. Bijvoorbeeld qua vorm, dikte, randafwerking of uitsparingen.

Heeft u met IKEA keukenplanner een plattegrond van uw toekomstige keuken gemaakt? Mail ons een kopie en wij sturen u een aantrekkelijke offerte voor het keukenblad.

Nog geen IKEA keuken gekocht­?

Wij leveren ook complete keukens, keukenbladen, losse kasten, en keukenapparatuur voor een IKEA prijs! Heeft u geen zin in een lastig bouwpakket met losse plankjes, schroefjes en handleidingen, of een dure montage rekening? U wilt gemak, luxe en kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wij bieden een grote collectie keukens aan en u krijgt maar liefst 5 jaar volledige garantie. De collectie varieert van nostalgisch tot modern, met een groot assortiment kleuren en details.