Keukenbladen, bepalend in uw keuken.

Keukenbladen vallen als eerste op in een keuken. Het materiaal, de kleur en de dikte van het werkblad zijn bepalend voor de uitstraling van je keuken. Vooral wanneer je van de keuken het kloppend hart van je huis wilt maken, is het essentieel dat je een keukenblad kiest dat perfect aansluit bij jouw stijl. Welk keukenblad voor jou de beste keuze is, hangt af van een aantal factoren, zoals gebruik en budget. Gelukkig hebben we bij De Jong Natuursteen vele soorten keukenbladen in alle smaken en prijscategorieën.

Wij leveren complete keukens, keukenbladen, losse kasten, en keukenapparatuur. Perfect gekruid, passend bij uw wensen en behoeften. De grote collectie keukens is bijzonder scherp geprijsd en u krijgt maar liefst 5 jaar volledige garantie. De collectie varieert van nostalgisch tot modern, met een groot assortiment kleuren en details.

keuken

Keukenbladen van natuursteen

Kies je voor een keukenblad van natuursteen, dan krijgt je keuken meteen een luxe karakter. Bovendien ben je zeker van een uniek product. Omdat je te maken hebt met een natuurproduct, is geen enkel keukenblad van natuursteen hetzelfde. Afhankelijk van de locatie waar het stuk natuursteen vandaan komt, zijn er variaties in kleur, patroon en structuur. Een natuurstenen keukenblad is een duurzame keuze. Dit komt goed van pas in een ruimte als de keuken, waar je natuurlijk lekker je gang wilt gaan. De meeste keukenbladen van natuursteen kunnen dan ook zeker tegen een stootje. Ben je op zoek naar een praktisch keukenblad dat hitte- en krasbestendig is, dan is natuursteen een ideale keuze.

Onze materialen voor keukenbladen

Bij de Jong Natuursteen heb je de keuze uit vele materialen. De meest populaire materialen zijn hardsteen, composiet, keramiek en graniet. Er is dus altijd een keukenblad bij uw stijl en smaak aansluit. Wil je stoer? Kies dan voor hardsteen of composiet. Wil je liever stijlvol? Kies dan bijvoorbeeld voor graniet of keramiek. De kenmerken verschillen per materiaal. Puur natuur materialen, zoals hardsteen, zijn wat poreuzer. Composiet daarentegen kan heel veel hebben. Onze steensoorten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat je het keukenblad kunt kiezen dat perfect bij je smaak aansluit. Het is dan ook mogelijk om een keukenblad op maat te laten maken.

Neem contact met ons op

  • Bel ons: 06-18444409
  • Mail ons: info@dejongnatuursteen.nl

Of vraag een geheel vrijblijvend een offerte aan.

natuursteen keukeblad