Stoves mag niet ontbreken in de keuken van iedereen die koken als hobby heeft. Het unieke fornuis is een product van jarenlange ervaring.


Kookliefhebbers opgelet. Wij laten u graag kennismaken met het merk Stoves.  Al 100 jaar een begrip in Engeland. Stoves Range Cookers zijn exclusieve vrijstaande fornuizen. Op en top kwaliteitsproducten met een gunstige verhouding ten opzichte van de prijs. Ze bieden een kok alle functies waar je maar aan kan denken. En niet onbelangrijk, ze zien er nog mooi uit ook. De kracht ligt in het juiste evenwicht tussen traditioneel en modern design.

Voor wie van koken houdt zijn Stoves Range Cookers ‘must have items’. De fornuizen worden nog handmatig gemaakt van de meest duurzame materialen. De kwaliteit zie je terug in de afwerking en robuustheid van het product.

Afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte (80 – 110 cm), kunt u uw Stoves Range Cooker zelf samen stellen. Maximaal zevens gasbranders, een multi-functionele oven, sudderoven voor slow-cooking, hete-lucht oven en/of een grilloven zijn slechts enkele keuzes die u kunt maken. En dan hebben we het nog niets eens over de kleur van de buitenkant. 

Waarom Stoves?

5 jaar garantie
Stoves biedt u 5 jaar zekerheid! Stoves produceert fornuizen van een hoge kwaliteit.
Daarom krijgt u de eerste 2 jaar volledige garantie op onderdelen,
voorrijkosten en arbeidsloon zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer blijkt dat een servicebezoek noodzakelijk is.
Het 3e, 4e en 5e jaar krijgt u garantie op alle onderdelen, exclusief voorrijkosten en arbeidsloon.
Zie voor uitgebreide voorwaarden: stoves.nl

Meerdere ovens
Wilt u verschillende gerechten tegelijkertijd of met verschillende temperaturen bereiden? Het bijzondere en praktische van de Stoves-fornuizen is dat ze meerdere ovens bevatten met ieder hun eigen temperatuur en functie. Wat uiteraard praktisch en energiebesparend is, maar vooral ook aandacht geeft aan de behoefte van ieder individueel gerecht.

Thermische beveiliging
Alle gas Range Cookers zijn voorzien van een thermische beveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat als de gasvlam onverwachts dooft, de gastoevoer automatisch stopt.

Uitneembare ovendeuren
Vuile ovendeuren zijn geen probleem meer. De meeste deuren kunnen gemakkelijk uitgenomen worden en zijn daardoor eenvoudig schoon te maken.

Powercoolsysteem
Met het Powercoolsysteem van Stoves circuleert de koele lucht om en langs de ovens zodat het bedieningspaneel, de deuren en de omgeving niet heet worden.

Efficiënt met energie
Wij nemen onze verantwoordelijkheid met betrekking tot het milieu zeer serieus. Alle heteluchtovens en multifunctionele ovens van Stoves dragen vol trots het Energieklasse A label. De juiste keuze voor iedereen.

Programmeerbare digitale klok
Een digitale 24-uursklok met een handige programmeerfunctie om uw gerechten met precisie te bereiden.