Bora afzuigsystemen

De revolutie voor elke keuken.            

De Jong Natuursteen kan de Bora Basic leveren in elk gewenste keuken.

Voordelen van de Bora Classic:

– Geruisloos
– Geen afzuigkap meer nodig
– Vrijzicht / meer ruimte
– Minder energieverbruik

BORA heeft met de ‘BORA Basic’ een aantrekkelijke unit en een bijzonder design gecreëerd. De wereldprimeur met een aantrekkelijke prijs-/prestatieverhouding luidt definitief het einde in van de wasemafzuigkap. Met BORA Basic kan nu iedereen genieten van de voordelen van BORA. De Basic is een geslaagde instap in de hoogwaardige keuken. De bijzondere waarde van deze compacte eenheid wordt ook aangetoond door de eenvoudige bediening van de vermogenselektronica die door BORA zelf is ontwikkeld. Goed om te weten: BORA Basic kan in slechts enkele minuten in elke keuken worden ingebouwd en is meteen klaar voor gebruik.

BORA Basic brengt samen wat bij elkaar hoort: kookveld en kookveldafzuiging in een esthetische, compacte en effectieve eenheid. Centrale touchbediening en eenvoudige montage – voor elke keuken.Natuurkunde kan zo mooi zijn.

Kookwasem en -geurtjes laat het systeem niet eens opstijgen maar zuigt het meteen weg waar het ontstaat: direct bij het kookveld, direct uit de pan, braadslee, koekenpan of grill. Dat is geen magie maar toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer. Er wordt gebruik gemaakt van een eenvoudige dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookwasem.

csm_bora_prinzip_bild2_ned csm_bora_prinzip_bild3_ned