Hardstenen Vloeren

Hardstenen vloeren is een kalkstenen vloer in een donker of licht grijze uitvoering. Hoe meer het materiaal gezoet is, dat is een vorm van schuren, hoe donkerder de vloer is. Hardsteen wordt in verschillende landen gevonden zoals Ierland en China maar de bekendste is nog altijd de Belgische Hardsteen.

Hardstenen vloeren en uitvoering daarvan

De Belgische hardsteen is er in vele verschijningsvormen, gezoet, donker gezoet, geslepen, ijsbloemen, gezaagd, antiek gemaakt. Een voordeel ervan is ook dat een hardstenen vloer van binnen naar buiten door kan lopen. Een Hardsteen vloer is vorstbestendig. Zeker met openslaande tuindeuren naar een aanpalend terras is een hardsteen vloer een prachtig gezicht en ook nog eens uiterst functioneel.

Hardstenen vloeren al eeuwenlang in gebruik

Al vele honderden jaren wordt hardsteen in Nederlandse huizen toegepast. Bekijk alle buiten vloeren en binnen vloeren van hardsteen maar die bij de vele grachtenpanden zijn toegepast in heel Nederland. Dat kan ook bij u thuis informeer bij De Jong Natuursteen over de vele mogelijkheden.

Offerte aanvragen?

Hardstenen vloeren van De Jong Natuursteen, zijn een lust voor het oog. Kwaliteit en degelijkheid zijn kenmerken van de vloeren van De Jong. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen.