Composiet Wastafels

Composiet wastafels bestaan vaak uit een wastafel en e.v.t. een bijbehorende waskom. Dit kan een kom op het blad zijn of juist een wasbak of kom onder het blad. Het is natuurlijk het summum dat het van hetzelfde materiaal geleverd kan worden.

Composiet Bladen worden gegoten in een mal

Composiet laat zich verwerken als natuursteen en wordt vaak ook in steenhouwerijen met dezelfde diamant zaag verwerkt. Een composiet blad wordt met een mal gemaakt en gegoten. De bladen moeten heel langzaam uitharden om tot het gewenste resultaat te komen. Bij De Jong Natuursteen kunnen wij u diverse composiet materialen laten en leveren. De bladen kunnen we in eigen werkplaats verwerken tot een prachtige wastafel, in vrijwel elk gewenste maat.

Er zijn verschillende opties

Composiet Wastafels ingegeven door uniforme kleuren

Doordat Composiet gemalen graniet is, kan er een kleurstof toegevoegd worden. Zo ontstaan er vele kleuren en soorten composiet. Vooral de lichte betonkleuren of wit wordt veel uitgevoerd bij wastafels. Bij De Jong Natuursteen kunnen we u er van alles over vertellen en laten zien.

Heeft u voor uw keuken of voor uw badkamer een composiet wastafel nodig. Dan heeft De Jong Natuursteen voor u altijd iets wat bij uw badkamer of keuken past.

  • composiet wastafels,
  • composiet spoelbakken,
  • composiet waskommen.