Composiet Vensterbanken

Composiet is een materiaal dat uitermate geschikt is voor het gebruik van vensterbanken, een positieve eigenschap van composiet is dat het minder vlek gevoelig is. Wanneer u heeft gekozen voor composieten vensterbanken, kunt u het raam een prachtige uitstraling geven om ook de dagkanten te voorzien van composiet.

Materiaal Composiet Vensterbank

Composiet vensterbanken bestaan uit een korrelig materiaal (meestal gemalen steen), dat met een bindmiddel bij elkaar gehouden wordt. De uitstraling is die van de natuursteen en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Composiet Vensterbanken vanwege uniforme kleur gekozen

Composiet laat zich verwerken als natuursteen en wordt vaak ook in steenhouwerijen met dezelfde diamant zaag verwerkt. Composiet vensterbanken worden toegepast als het om de prijs gaat en als een uniform aanzien vereist is. Bij De Jong Natuursteen kunnen wij u de diverse composiet materialen laten zien, die er momenteel voor handen zijn.

Composiet Vensterbanken ingegeven door uniforme kleuren

Vooral in de lichte kleuren zoals beige tegen het wit aan wordt er veel als composiet vensterbank uitgevoerd. De uitvoering is meestal zijde mat. Vooral in die beige en witte tinten zijn in nieuwbouw vaak composiet vensterbanken aangebracht omdat men het aanzien licht wil houden. Bij De Jong Natuursteen kunnen we u er van alles over vertellen.