Van landelijk, klassiek tot strak en modern

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer ? Wilt u genieten van betaalbare luxe of zoekt u een badkamer die van alle gemakken is voorzien?  Van landelijk, klassiek tot strak en modern, bij de Jong Natuursteen vindt u een complete badkamer op maat die passend is bij uw wensen en behoeften.

De ruimte die tegenwoordig meer de verdiende aandacht krijgt is de badkamer. In de badkamer moet u kunnen ontspannen en onthaasten. Een plek om heerlijk bij te komen van een lange dag. Niets is dan ook fijner dan een badkamer naar uw wensen.

Complete badkamers

Wij leveren en installeren het complete pakket om tot uw droombadkamer te komen. Alle moderne gewenste installaties en afwerkingen kunnen wij verzorgen om uw badkamer op topniveau af te leveren.We kijken samen hoe uw wensen en behoeften het beste vormgegeven kunnen worden. Ook al heeft u een kleine of ingewikkelde ruimte,  De Jong Natuursteen heeft altijd diverse oplossingen en mogelijkheden voor een perfect eindresultaat. In onze toonzaal staan diverse badkamermeubels opgesteld in verschillende stijlen en prijsklassen. Uiteraard helpt onze adviseur u graag bij uw keuze. Laat vrijblijvend uw nieuwe badkamer op maat ontwerpen.