We bieden diverse mogelijkheden in maten, designs en materialen

Met een nieuw badkamermeubel geeft u uw badkamer direct een geheel nieuwe look. Een badkamermeubel mag een opvallend element zijn in uw badkamer. Een romantisch, strakke of klassieke badkamer, een praktische basisopstelling of een kleine wellness. We bieden diverse mogelijkheden in maten, designs en materialen.

Stijlvolle badkamer meubels

Voor elk badkamermeubel hebben wij stijlvolle oplossingen, of u nu kiest voor eenvoudig of luxueus. Voor kleinschalig of royaal, elke vorm is mogelijk bij De Jong Natuursteen. Omdat u iedere dag gebruik maakt van het meubel, moet het van goede kwaliteit zijn. Bij de Jong Natuursteen leveren we zeer goede kwaliteit en geven we 5 jaar garantie op het complete badkamermeubel.

Een badmeubel moet helemaal naar uw smaak zijn maar daarnaast moet uw meubel ook functioneel en praktisch zijn. Alle spullen overzichtelijk opgeruimd en netjes in een kast of lade geven uw badkamer een nette uitstraling. Van klassieke paneeldeurtjes tot hoogglans greeploze fronten. Heel veel opties en combinaties zijn mogelijk met de uitgebreide collectie van de Jong Natuursteen. Tevens zijn meubelen zeer duidelijk en helder geprijsd. Vraag vrijblijvend een offerte aan of stap eens binnen in onze toonzaal. Wij helpen u graag met een passend advies.

Badkamer voorbeeld
Badkamer voorbeeld modern
Badkamer voorbeeld klassiek
Badkamer voorbeeld strak